Dif is het legendarische bookazine dat in het eerste decennium van deze eeuw vijf keer uitkwam. Onder hoofdredactie van Fons Burger en art directie van Pieter Schol werd jaarlijks de maatschappij gefileerd op het gebied van politiek, economie, mode, literatuur, etc. door de beste fotografen, journalisten, schrijvers van Nederland rijk.

LeChato is een van de eerste glampings een fenomeen dat in de jaren erna steeds populairder werd. Op een terrein van 12 hectare kon je kiezen om te slapen in een van de kasteelappartementen, luxe bungalows, een gite of verblijf in drie tenten (slaap-, woon- en douchetent.

+3110 won in 2008 een wereldwijde marketingprijs voor het beste internationale filmcommissionars magazine. +3110 promote Rotterdam als filmstad en werd gemaakt in opdracht van het Rotterdamse filmfonds dat uiteindelijk verantwoordelijk was voor de groei van de filmindustrie in de havenstad.

Sinds 2007 levert Brighter World via Good To Give meer dan tienduizend kerstpakketten BtB. Elk jaar probeert zij een nieuw atelier of fabriekje in arme landen als Bolvia, Nepal, India en Bangladesh aan het werk te zetten om mooie fairtrade producten te maken.

Ook voor de productie van een CD productie draait Brighter World de hand niet om op. Klassieke popnummers opgenomen met bekende Nederlandse artiesten als Magriet Eshuis en Tim Akkerman. In een oplage van 40.000 een ‘gouden plak’ voor opdrachtgever Buurtzorg.

De afdeling Dif Books bracht de afgelopen jaren ca 20 boeken uit. Waaronder drie kookboeken, drie thrillers, twee romans en de bestseller serie “52 simpele manieren om de wereld te verbeteren”. In New York zat de Engelstalige tak Dif Books Inc.

Goodies Magazine. Een lichte glossy over zware onderwerpen. Uitgeefster Jacqui Burger en hoofdredacteur Fons Burger en directeur Peter Jens brachten over een periode van twee jaar 14 nummers uit van een blad dat duurzaamheid en fairtrade verhipte in Nederland.

In het crossmediaproject Goodies werd ook een TV programma gemaakt met als presentatoren Antonie Kamerling en Isa Hoes. Een keur van bekende Nederlanders werden ondervraagd over hun ‘groene’ gewoontes. Sterkok Ron Arnold gaf les in biologisch koken.

Een leuke glossy over Buurtzorg-oprichter Jos de Blok. Prachtige fotografie, interessante interviews (met o.a. Jet Bussemaker) en een diepgravend portret van een heel bijzondere organisatie.

Back to the future. In opdracht van de NCDO werd er een viral gemaakt met een bericht uit 2045. De wereld is dan nog niet vergaan en de millenniumdoelstelling blijken allemaal aardig geslaagd. Het filmpje werd tienduizenden keren gedeeld en kreeg meer dan honderdduizend views.