Slide 1

Warme huizendag en Greenchoice Warme Truiendag

 Voor de groene energieleverancier Greenchoice maakte we in ons atelier in Nepal een serie truien. De aanloop van de actie was de warme huizendag o.m. georganiseerd door Natuur en MIlieu. Daarna voor 4 februari 2016 werden truien met hoge korting geleverd voor de Greenchoice Warme Truiendag.

Slide 2

Slide Content goes here

Slide 1

Worldgranny's kookboek, genomineerd voor kookboek van het jaar.

In samenwerking met Worldgranny.nl een organisatie die zich inzet om ouderen in arme landen uit de eenzaamheid te redden maakte Difbooks een kookboek in stripvorm. Er werden recepten verzameld uit alle werelddelen van oma’s en opa’s. Traditionele recepten met een moderne twist. Het boek, geschreven door Fons Burger, chefkok Rob Baris en gefotografeerd door Maarten Laupman werd uit  honderden inzendingen genomineerd als kookboek van het jaar.

Slide 2

Slide Content goes here

Slide 1

Tien jaar buurtzorg, een boek met herinneringen.

In opdracht van Buurtzorg wordt gewerkt aan een prachtig koffietafelboek ter gelegenheid van het tienjarige bestaan van deze thuiszorg organisatie. Art director Pieter Schol (Vrij Nederland, Dif) is ingehuurd om het geheel vorm te geven en bekende Nederlandse fotografen werken er aan mee. 

Slide 2

Slide Content goes here

Slide 1


SoGoodToWear, een basis modemerk. 100% cashmere, 1005 fair trade.  In Brighter World is bezig met de lancering van een nieuw basic modemerk. Fair trade gemaakt in haar atelier in Nepal van 100% cashmere wol. Truien, hemdjes, leggings, beanies en mutsen van de hoogste kwaliteit en modieus design. De presentatie van de wintercolletie zal waarschijnlijk plaatsvinden in juli.

Slide 2

Slide Content goes here